Geluid voor toneel

Onder toneelvoorstellingen verstaan wij hier meestal een blijspel of klucht. Ook komen de klassiekers nog wel eens voorbij op de gymnasia. Balletvoorstellingen zijn van een heel ander kaliber en zijn vaak zo specifiek met een reisgezelschap verbonden dat wij dat hier even buien beschouwing laten. Bovendien beschikken deze vaak over volledig geoutilleerde theaters. Daar hebben wij niets aan toe te voegen.

(Kleine) amateurproducties hebben wel onze speciale aandacht: hier hebben wij immers de dankbare taak voor het verzorgen van spraakverstaanbaarheid! Een publiek wat zich in moet spannen om alles goed te verstaan wordt al gauw onrustig. Het heeft een wisselwerking op de spelers en mag dus eigenlijk niet voorkomen. Door iedere speler te voorzien van een draadloze miniatuur microfoon is er een grote vrijheid ontstaan in het spel. De spelers hoeven zich geen zorgen meer te maken of alles wel goed overkomt. Een hele geruststelling.

Een goede doorloop en repetitie is wel belangrijk: de spelers moeten immers even ‘wennen’ aan het stukje techniek wat ze bij zich dragen en mogen nu ineens niet meer te ‘hard’ van stapel lopen. Het resultaat is geweldig!

Screen Shot 2016-08-17 at 12.16.47
line

Met tientallen jaren ervaring hebben we vele producties door geluid mogen ondersteunen. Deze ervaring en kennis maakt ook uw productie beter! Neem contact met ons op om uw wensen of vragen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vul uw eigen inhoud in.