Licht voor musical

Bij een musical komen in het algemeen veel lichtstanden voor. Van kleine accenten tot grote show elementen. Ook een musical heeft vaak kleine intieme momenten waar het juiste accent op moet komen, dit maakt dat het licht vaak wisselt. Zo'n driehonderd lichtstanden zijn heel gebruikelijk bij een voorstelling en deze kunnen soms in hoog tempo volgen. Een grote hoeveelheid aan schijnwerpers, kleurenwisselaars en bewegende effecten zijn bij een musical heel gebruikelijk.

Bij de amateurgezelschappen is het belangrijk om het geheel betaalbaar te houden. Je kan immers niet onbeperkt licht inhuren dat kost gewoon te veel. Mocht u wel over een groot budget beschikken dan gaat het allemaal wat makkelijker.

Één van de krachten van ons bedrijf is het feit dat we samen met u het uiterste aan techniek voor uw budget willen leveren en daarbij kijken we ook niet op een uurtje meer of minder. We willen samen met u en de spelers een geweldige voorstelling neerzetten die nog lang in het geheugen blijft. Noem het maar een roeping.

20170329_220322
line

Met tientallen jaren ervaring hebben we ontelbare producties door belichting beter gemaakt. Deze ervaring en kennis maakt ook uw productie beter! Neem contact met ons op om uw wensen of vragen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vul uw eigen inhoud in.