Geluid voor musical

Eigenlijk zijn musicals het aller-leukste om te doen. Alle disciplines komen hier immers bij kijken: beweging, dans, muziek, zang en drama. Het is daarbij ook gelijk de meest complexe podiumkunst voor zowel spelers als technici. Een dertigtal draadloze en nauwelijks zichtbare draadloze microfoontjes is geen uitzondering.

Indien er ook nog een live orkest bij is dan gaan alle kranen open. Alleen de voorbereiding is al een geweldige happening. Vaak worden wij als bedrijf al heel vroeg betrokken bij een productie. Dat moet ook wel want er is veel voorbereidend werk te doen. We praten hier voornamelijk over amateurgezelschappen omdat die de meeste technische support nodig hebben.

De beroepsgezelschappen die de grote producties doen zijn ons vaak als voorbeeld en beschikken in het algemeen zelf over alle middelen. De uitdaging zit hem in het feit dat je een amateurvoorstelling zo goed moet ondersteunen dat er een professioneel resultaat ontstaat. Dat kan! En dat hebben we al vaak meegemaakt. We gaan voor het beste resultaat en merken dan dat een ieder boven zichzelf uit kan stijgen tijdens de voorstellingen. Een geweldig moment wat het publiek niet onberoerd zal laten.

Zowel de specifieke belichting alsmede het grote aantal draadloze miniatuurmicrofoontjes en de uitgekiende geluidstechniek maken dit item tot onze mooiste uitdagingen.  

Screen Shot 2016-08-17 at 12.12.18
line

Met tientallen jaren ervaring hebben we ontelbare producties door geluid beter gemaakt. Deze ervaring en kennis maakt ook uw productie beter! Neem contact met ons op om uw wensen of vragen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vul uw eigen inhoud in.